Het schuifdeursysteem Elan is de betaalbare oplossing voor normale op maat gemaakte schuifdeuren. Deze deuren kunnen voorzien worden van houten en glazen panelen. Je hebt hier de keuze uit vier verschillende aluminium greeplijsten, elk in vijf kleuren leverbaar: zilver, wit, zwart, brons en goud.

    


Elan AElan B


Elan C


Elan D

 

Bij het hoogwaardige systeem Design kunt je verschillende panelen in één deur combineren (horizontaal, verticaal of schuin). Je kunt ook een hoekkast maken langs twee of drie muren, een scheidingswand maken of een kast onder een schuin plafond maken. Design heeft meerdere greeplijsten die in verschillende kleuren leverbaar zijn: zilver, wit, zwart, brons, goud, antraciet, rvs, chroom en messing. Sommige profielen zijn ook symmetrisch leverbaar voor gebruik van de schuifdeur als scheidingswand.


Design


Object


Roma


Rimini


Fine


Uno


Solar


Trend


 De meeste Design profielen kunnen ook gebruikt worden voor hangende deuren waarbij de schuifdeuren geen onderrail hebben. Handig als de schuifdeuren als doorgang of scheidingswand worden gebruikt.

 
Opties

Het Design-systeem heeft veel extra's die je de mogelijkheid bieden om je kast precies zó te maken zoals je hem wilt hebben. Zo is er naast de normale rails ook een enkelsporige variant voor scheidingswanden en driesporige variant voor extra grote openingen. Met de speciale deurstoppers en eindkappen kun je de eindpositie van de schuifdeur instellen, wat zeer handig is bij hoekkasten en scheidingswanden.

Het softclose-systeem zorgt voor en geruisloze sluiting tegen de muur en past op alle systemen.

Voor enkele Design-profielen is een deurslot beschikbaar. Deuren onder een schuin plafond worden standaard voorzien van een extra geleiding op de achterkant van de deuren; hierdoor kun je ook kleine schuifdeuren zonder bovenwielen inzetten.


Decoren

Download hier het overzicht van alle paneel- en glasdecoren voor de aluminium schuifdeuren.


MW kasten BV

Postbus 336   -   3770 AH  Barneveld   -   tel. +31 (0) 342 787 785